Uhapšen zbog pretnji crnogorskim zvaničnicima

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretnji crnogorskim zvaničnicima

Uhapšen je muškarac koji je posredstvom društvenih mreža pretio visokim državnim funkcionerima Crne Gore, predsedniku države, premijeru, specijalnom tužiocu i direktoru Uprave policije uhapšen, potvrđeno je u crnogorskoj policiji.

Policija je uhapsila V.M. koji je posredstvom društvenih mreža objavio video preteće sadržine prema predsedniku Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i direktoru policije Veselinu Veljoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Nadležni tužilac se izjasnio da se u radnjama ovog lica stiču bitni elementi krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti", saopšteno je iz Uprave.

Mediji su preneli fotografiju muškarca koji s fantomkom na glavi preti najvišim državnim funkcionerima i na video snimku, kako prenose mediji, tvrdi da je plaćeni ubica.

On na snimku od čelnika policije i specijalnog tužilaštva, Veljovića i Katnića, traži da puste određene osobe na slobodu, prenele su "Vijesti" koje navode da su imale na uvid snimak.

"Prigušivač ili snajper će da ti radi", jedna je od pretnji koju je V.M. uputio Veljoviću, navodi podgorički portal.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.