Uhapšen saradnik Almira Ćehajića Batka u okviru akcije Network

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2020, 14:35

Uhapšen saradnik Almira Ćehajića Batka u okviru akcije 'Network'

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su u srijedu još jednu osobu, inicijala D.G., u okviru akcije "Network", potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) portparol SIPA-e Luka Miladinović. “Lice je lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja”, rekao je Miladinović za RSE. Kako je potvrdio za RSE portparol SIPA-e, D. G. je uhapšen na Međunarodnom aerodromu Sarajevo nakon što se vratio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U akciji "Netvork" uhapšena jedna osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2020

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH danas su, u nastavku akcije "Netvork", uhapsili jedno lice osumnjičeno za zloupotrebu položaja i ovlaštenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.