Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen peti muškarac zbog pretnji smrću Gordonu Braunu

Peti muškarac je uhapšen danas u britanskom gradu Derbi zbog navodnih pretnji smrću britanskom premijeru Gordonu Braunu.



Kako saznaje "Skaj njuz", policija nije pronašla konkretan plan izvršenja atentata nego je otkrila preteće poruke na islamističkim sajtovima, u kojima se preti samoubilačkim napadima na Brauna i njegovog prethodnika Tonija Blera ukoliko se britanske trupe ne povuku iz Iraka i Avganistana.

Tri muškarca su iz istog razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uhapšena prošle nedelje u severnoj Engleskoj, a policija mora da završi istragu do četvrtka posle koje će ili da produži pritvor osumnjičenima ili da ih oslobodi. Četvrti osumnjičeni je uhapšen juče u Blekburnu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.