Uhapšen osumnjičeni za ubistvo prostitutki u Hong Kongu

Izvor: Blic, 18.Mar.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo prostitutki u Hong Kongu

Hongkonška policija navodi da je rano jutros uhapsila pakistanskog državljanina koji se sumnjiči za ubistva četiri prostitutke tokom vikenda, prenosi AFP.

Četiri prostitutke nađene su mrtve u poslednja tri dana u ovom gradu na jugu Kine, što je izazvalo veliki strah i paniku među ženama koje se bave ovim poslom.

Osumnjičeni je bio zadržan u kockarnici u Makau, 40 kilometara zapadno od Hong Konga, a zatim poslat brodom u Hong Kong, gde je uhapšen i zadržan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog dalje istrage.

Policajci kažu da su prilikom hapšenja pronašli dva mobilna telefona koja su bila ukradena od žrtava. Policija dalje navodi da je pljačka verovatno bila motiv za ubistva žena. Tela žrtava pronađena su u nekoliko apartmana u periodu od subote do ponedeljka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.