Uhapšen jedan od šefova napuljske mafije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jedan od šefova napuljske mafije

NAPULJ - Jedan od šefova napuljske mafije, Kamore , Rafaele Diana , uhapšen je danas nadomak Napulja, posle šest godina bekstva, javila je italijanska agencija Ansa.

Diana (56) je jedan od šefova mafije Napulja. Bio je na spisku 30 najopasnijih begunaca u Italiji.

On je uhapšen u betonskom podrumu jedne zgrade. Policija je tokom operacije hapšenja pronašla oružje i municiju.

Uhapšen je i vlasnik stana u čijem je podrumu uhapšen mafijaš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jedan od šefova napuljske mafije

Izvor: RTS, 03.Maj.2009

Jedan od šefova napuljske mafije, "Kamore", Rafaele Diana, uhapšen je nadomak Napulja, posle šest godina bekstva, javila je italijanska agencija Ansa. ..Rafaele Diana (56), koji se smatra jednim od šefova klana Kasalezi, uhapšen je u mestu Kazal di Prinčipe u regionu Kazerta, javila je italijanska...

Nastavak na RTS...

Uhapšen jedan od šefova napuljske mafije

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2009, 02:37

Jedan od šefova napuljske mafije "Kamore", Rafaele Diana, uhapšen je nadomak Napulja, posle šest godina bekstva, javila je italijanska agencija Ansa.Diana (56) je jedan od šefova mafije Napulja. Bio je na spisku 30 najopasnijih begunaca u Italiji.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen jedan od vođa napuljske mafije

Izvor: Kurir, 04.Maj.2009

KAZERTA, 3. maja (Tanjug) - Italijanske vlasti uhapsile su danas jednog od vođa mafije, Rafaele Dianu (56), koji se nalazio na listi najtraženijih i najopasnijih kriminalaca u Italiji. On je uhapšen u Kazerti, gde se krio u bunkeru od cementa, skrovištu svog klana, a kod njega su nađena dva pištolja,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.