Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 07:25

Uhapšen glavni narko bos u Kolumbiji, Pablo Eskobar 21. veka

Kolumbijske oružane snage uhapsile su glavnog narko bosa u toj zemlji Daira Antonija Usugu, poznatog pod nadimkom Otonijel.
Otonijel (50) je uhvaćen tokom operacije "Oziris" u ruralnom području regiona Uraba, javio je Rojters.

On je optužen da je u SAD isporučio na desetine pošiljki kokaina, a kako je predsednik Kolumbije Ivan Duke naveo, optužen je i za ubistvo policajaca, seksualno zlostavljanje dece i vrbovanje maloletnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kolumbija je nudila nagradu od 800.000 dolara za informacije o Otonijelu, dok je američka vlada ponudila pet miliona dolara za informaciju koja bi pomogla u njegovom hapšenju.
"Ovo je najveći udarac narko-dilerima u našoj zemlji u ovom veku", poručio je predsednik Duke, uporedivši ga sa padom Pabla Eskobara devedesetih godina prošlog veka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJVEĆI UDARAC MAFIJI! UHAPŠEN VOĐA NARKO KLANA U KOLUMBIJI: Slučaj upoređen sa padom Pabla Eskobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021

Otonije (50) je uhvaćen tokom operacije Oziris u ruralnom području regiona Uraba..Kolumbijske oružane snage uhapsile su glavnog narko bosa u toj zemlji, Daira Antonija Usugu, poznatog pod nadimkom Otonijel, saopštio je predsednik Ivan Duke..., javio je Rojters...On je optužen da je u SAD isporučio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UHAPŠEN "NOVI ESKOBAR" U Kolumbiji uhvaćen VODEĆI NARKO BOS, optužen za MONSTRUOZNE ZLOČINE

Izvor: Blic, 24.Okt.2021

Kolumbijske oružane snage uhapsile su glavnog narko bosa u toj zemlji, Daira Antonija Usugu, poznatog pod nadimkom Otonijel, saopštio je predsednik Ivan Duke.

Nastavak na Blic...

U Kolumbiji uhapšen jedan od najvećih trgovaca drogom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2021

Kolumbijske vlasti javile su 23. oktobra uveče da je uhvaćen jedan od najvećih trgovaca drogom u Kolumbiji Dario Antonio Usuga, zvani "Otoniel", vođa nasilnog narkokartela Klan del Golfo. Usuga (50) je uhvaćen tokom operacije Oziris u ruralnom području regiona Uraba, prenela je agencija Rojters. On...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.