Izvor: Blic, 08.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugo Čaves na albumu revolucionarnih pesama

Venecuelanski predsednik Ugo Čaves okušao se u šou biznisu, kao jedan od pevača na novoj kompilaciji revolucionarnih pesama koju je objavila njegova Socijalistička partija Venecuele.



Čaves, koji često peva venecuelanske narodne pesme prilikom pojavljivanja na televiziji, na albumu peva odu jednom pobunjeničkom vođi iz 19. veka. Album će biti objavljen pred kraj kampanje izbora guvernera i gradonačelnika u Venecueli.

Prepoznatljivim baritonom, Čaves >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << peva o poduhvatima Majsante, pubunjeničkog borca čiji je, kako tvrdi, potomak. Na albumu "Borbena muzika", na čijem je omotu stisnuta pesnica, nalazi se i rep numera sa delovima Čavesovog govora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ugo Čavez: Ja vragolan i moj deda

Izvor: Mondo, 08.Nov.2008

Venecuelanski predsednik Ugo Čaves okušao se u šou biznisu, kao jedan od pevača na novoj kompilaciji revolucionarnih pesama.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.