Izvor: Danas, 29.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učešćem u vlasti do ostvarivanja prava

Predsednik Koalicije izbegličkih udruženja u Srbiji Miodrag Linta pozvao je juče sve izbeglice iz Hrvatske koje žive u Srbiji da u što većem broju izađu na predstojeće lokalne izbore u Hrvatskoj 17. maja jer je to jedini način da ostvare svoja prava u toj zemlji.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbjegli Srbi iz Hrvatske pozvani na izbore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2009

Predsjednik Koalicije srbijanskih izbjegličkih udruga Miodrag Linta i zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskom saboru Ratko Gajica u Beogradu su pozvali Srbe izbjegle iz Hrvatske da u što većem broju iziđu na skore lokalne i ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Glas za srpsku budućnost

Izvor: Glas javnosti, 30.Apr.2009, 02:37

BEOGRAD - Predstojeći lokalni izbori u Hrvatskoj, zakazani za 17. maj, velika su šansa za srpsku zajednicu da poveća svoj politički uticaj u opštinskim i županijskim upravama, poručili su predstavnici 47 izbegličkih udruženja. Prema rečima Miodraga Linta, predsednika Koalicije udruženja izbeglica...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.