Madrid: Ubio trudnicu, beba spasena

Izvor: B92, 30.Sep.2011, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid: Ubio trudnicu, beba spasena

Madrid -- Naoružani mladić ubio je u jednoj katoličkoj crkvi u Madridu trudnicu, ranio još jednu ženu i zatim izvršio samoubistvo. Beba je spasena carskim rezom.

Hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mesta, izvršila je na licu mesta carski rez i spasila bebi život, ali nisu uspeli da spasu i majku, javio je AP.

Policija navodi da se sve dogodilo neporedno pred početak večernje mise, i da je ubijena trudnica trebalo da se porodi za nekoliko dana.

Ubica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 34-godišnji mladić, ubijena žena imala je 36 godina, a ženu koja je ranjena pogodio je zalutali metak.

Za sada nije poznat njihov identite niti motiv zločina. Izvor iz policije koji je želeo da ostane anoniman preneo je AP-u da žrtva i napadač nisu bili u rodbinskim vezama.

Španski dnevnik "Mundo" na svom sajtu naveo je da je ubica po izvršenom zločinu kleknuo ispred oltara i zatim pucao sebi u glavu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madrid: Ubio trudnicu u crkvi pa izvršio samoubistvo, beba spasena

Izvor: Blic, 30.Sep.2011

Naoružani mladić ubio je večeras u jednoj katoličkoj crkvi u Madridu trudnicu, ranio još jednu ženu i zatim izvršio samoubistvo. ..Hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mesta, izvršila je na licu mesta carski rez i spasila bebi život, ali nisu uspeli da spasu i majku, javio je AP...Policija...

Nastavak na Blic...

Ubio trudnicu u crkvi pa izvršio samoubistvo, beba spasena

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2011

Naoružani mladić ubio je u jednoj katoličkoj crkvi u Madridu trudnicu, ranio još jednu ženu i zatim izvršio samoubistvo. Hitna pomoć, koja je brzo stigla na intervenciju, izvršila je na licu mesta carski rez i spasila bebi život, ali nisu uspeli da spasu i majku, javio je AP...Policija navodi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Španija: U crkvi ubio trudnicu, pa sebe! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Sep.2011

Naoružani muškarac uleteo u crkvu pre početka mise, pucao u trudnicu i još jednu ženu. Posle krvavog pira, ubica kleknuo ispred oltara i izvršio samoubistvo. Lekari uspeli da spasu bebu. ..Naoružani 34-godišnji muškarac ušao je u crkvu Santa Maria del Pinar u Madridu i iz nepoznatih razloga...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.