Ubio dve mlađe sestre na rođendanskoj proslavi

Izvor: Blic, 31.Mar.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio dve mlađe sestre na rođendanskoj proslavi

Dečja rođendanska žurka pretvorila se u krvoproliće kada je brat petogodišnje slavljenice prvo odrubio njenu glavu, a zatim sedamnaestogodišnju sestru izbo nožem na smrt, prenosi "Tajms onlajn".



Nakon što je ubio dve sestre, Kerbi Revelas (23) je nožem napao svoju devetogodišnju sestru Serafinu, pre nego što ga je ubila policija. Krvavi napad dogodio se ovog vikenda u kući u kojoj su Revelas i sestre živeli zajedno sa roditeljima i bakom u predgrađu Bostona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miltonu.

Roditelji nisu bili kod kuće, a njihova baka je za vreme napada prala veš u podrumu.

Policajac koji je patrolirao nedaleko od mesta zločina provalio je u kuću nakon što je Serafina uputila poziv hitnoj pomoći.

"Čim je policajac upao u kuću, Revelas je odsekao sestrinu glavu (Bjanka) pred njim," rekao je šef lokalne policije Ričard G. Vels. "Kuća je izgledala kao bojno polje. Takav pokolj nismo nikada videli", dodao je Vels.

Četvorica policajaca su ubrzo stigla na mesto zločina, a dvojica od njih su fatalno iz vatrenog oružja pogodili Revelasa u momentu kada je napao treću sestru Serafinu, rekao je Vels.

Detalji o broju ispaljenih metaka od strane policije i metku koji je ubio Revelasa biće otkriveni nakon obdukcije.

Serafina je primljena u bolnicu sa ubodnim ranama na rukama, nozi i u stomaku.

"Policijski zvaničnici su svakodnevni svedoci sirovih ljudskih emocija, ali sama pomisao da ljudsko biće može počiniti takvo okrutno delo nad članovima sopstvene porodice je krajnje neverovatno", rekao je Vels.

Policija još nema informacije o tome šta je dovelo do napada, ali poznato je da je 24 sata pre napada Revelas učestvovao u svađi sa komšijom, koju su rešili pesnicama, i da je bio potresen satima nakon toga.

Revelas je nedavno služio zatvorsku kaznu zbog nezakonitog posedovanja oružja, a 2004. godine policija je bila pozvana u porodičnu kuću nakon što je Revelas fizički napao ženu koja je tada živela sa njima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brat masakrirao tri sestre (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Mar.2009, 19:40

Amerikanac Kerbi Rivilius na smrt je nožem izbo svoju sestru od 17 godina i odsekao glavu drugoj sestri od pet godina. Kada se sa kuhinjskim nožem ustremio na treću sestru od deset godina policajci su ga ubili.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.