Ubio druga, pa napravio selfi

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio druga, pa napravio selfi

Tinejdžer iz Pensilvanije optužen je da je ubio druga iz odeljenja, a zatim napravio selfi i sliku poslao preko Snapchata.

Zvaničnici te savezne države su izjavili da je šesnaetogodišnji Maksvel Morton upucao Rajana Mangana u lice, pre nego što se slikao sa telom i sliku poslao poznanicima.

Snapchat je aplikacija koja korisnicima omogućava da pošalju fotografiju, a ona bude obrisana posle nekoliko minuta. Morton je sliku poslao drugu koji ju je sačuvao pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što je ona obrisana, a potom je pokazao policiji, prenosi Vašington post.

"Policija je dobila kopiju slike na kojoj se nalazi žrtva sa ranom od metka na licu. Na fotografiji se nalazi još jedan muškarac, koji je pravio selfi, a u pozadini se vidi telo mladića", piše u policijskom saopštenju.

Morton je priznao da je počinio zločin, nakon što je policija pronašla oružje u njegovoj kući. On je optižen za ubistvo prvog stepena i nelegalno posedovanje oružja.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.