Ubio četvoro pa presudio sam sebi

Izvor: Mondo, 28.Sep.2012, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio četvoro pa presudio sam sebi

Jedan naoružani muškarac ubio je danas četiri i ranio još toliko osoba u prostorijama firme "Aksent sajnidž sistems" u Mineapolisu, saopštila je policija.

Kako prenosi AP, troje od ranjenih su u kritičnom stanju.

Ubica je nakon zločina presudio i sebi, navodi američka agencija.

Leševi četvoro ljudi pronađeni su ubrzo pošto je policija stigla na mesto ubistva, u naseljenoj oblasti severnog dela Mineapolisa.

Policija je prvobitno saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ubijeno najmanje dvoje ljudi, ali je kasnije samo saopšteno da je "nekoliko" beživotnih tela nađeno u prostorijama.

Ime ubice i žrtava još nisu saopšteni, navodi AP.

(Tanjug Foto Tanjug AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MASAKR: Ubio četiri osobe, ranio još četvoro pa izvršio samoubistvo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2012

U prostorijama firme "Aksent sajnidž sistems" u Mineapolisu, jedan naoružani muškarac ubio je danas četiri i ranio još toliko osoba. Nakon zločina presudio i sebi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.