Izvor: S media, 13.Mar.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZMEMIRUJUĆI SNIMAK: Manijak sa nožem napada ljude na benzinskoj stanici (VIDEO)

Naoružani čovek čije agresivno jurišanje na prolaznike je izazvalo paniku na jednoj benzinskoj pumpi u Americi, najpre je pokušao da otme ključeve od kola ženi koja je sipala benzin.

Pošto mu se žena usprotivila, manijak je izvukao nož dugog sečiva i zapretio joj njime. Žena se zaključala u svoja kola, ali napadač se nije zaustavio tu.

Nastavio je juriš na druga kola, pri čemu je više vozila oštetio a na jednom taksiju je slomio šoferšajbnu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nogom.

Prestravljeni putnici su se posakrivali u svoja vozila, a jedna žena, koja je ostala predaleko od kola, utrčala je u radnju na pumpi, gde su radnici zabarikidirali vrata.

"Bilo je strašno, bili smo uplašeni, videli smo strah ljudi napolju, ali nismo mogli da im pomognemo dok je čovek mahao nožem ispred vrata", ispričao je jedan od zaposlenih na pumpi.

Pobesneli čovek je još uvek na slobodi, policija upozorava građane da ga se klone i prijave njegovo kretanje najbližoj stanici u slučaju da ga spaze.

(Daily Mail)

Foto: printscreeen Daily Mail

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.