Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021, 08:02

UŽIVO: Broj mrtvih raste dok nasilje potresa Gazu, Izrael i Zapadnu obalu

U izraelskom udaru na zapadni deo pojasa Gaze jutros je ubijeno 10 članova jedne porodice, uglavnom dece. Izraelski avioni ponovo su tokom pete noći sukoba napali Gazu, Hamas je uzvratio ispalivši rakete, dok američke i arapske diplomate pokušavaju da pronađu način za prekid nasilja. Od ponedeljka su na području Gaze poginule najmanje 132 osobe, među kojima 32 dece i 21 žena, dok ih je 950 ranjeno, saopštili su palestinski lekari. U Izraelu je poginulo devetoro, uključujući šestogodišnjeg dečaka.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJENI VAZDUŠNI UDARI NA GAZU Hamas odgovorio raketama

Izvor: Blic, 15.Maj.2021

Izraelski avioni jutros su nastavili vazdušne udare na palestinski Pojas Gazu, a pripadnici Hamasa odgovorili su ispaljivanjem raketa na Izrael, broj žrtava sukoba svakog dana raste ali i pritisak međunarodne zajednice da se oni okonačaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.