UŽIVO Haos širom Izraela: Bezbednosne službe strahuju, ovo nije viđeno više od 70 godina; objavljen spisak

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 07:30

UŽIVO Haos širom Izraela: Bezbednosne službe strahuju, ovo nije viđeno više od 70 godina; objavljen spisak

Jerusalim -- Palestinske snage ispalile su stotine raketa na Izrael, koji je izveo jake vazdušne napade na Pojas Gaze. Mrtvi se broje na obe strane. Gradovi gore.

Sukobi su nastavljeni i danas, a najmanje je 35 ubijenih u Gazi i pet u Izraelu.

Sukobi su nastavljeni i danas, a najmanje je 35 ubijenih u Gazi i pet u Izraelu.

Palestinski snage potvrdile su da su ispalili stotine projektila na Tel Aviv nakon što je izvršen izraelski vazdušni udar u pojasu Gaze, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Izraelska vojska je saopštila da gađa militante u Gazi kao odgovor na raketne napade na Jerusalim i druga područja, prenosi Rojters.

Jedna višespratna stambena zgrada u Gazi je srušena, a druga je teško oštećena nakon što su više puta pogođene u izraelskim vazdušnim napadima.

Izrael je saopštio da su njegovi avioni jutros gađali i ubili nekoliko obaveštajnih čelnika Hamasa, a drugi napadi bili su usmereni na druge vojne ciljeve Hamasa.

Sve najnovije informacije iz pojasa Gaze pratite na našem LIVE Blogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(UŽIVO) RAT NA BLISKOM ISTOKU VAN KONTROLE Sirene odzvanjaju Izraelom, izdato CRVENO UPOZORENJE, Bajden zvao Netanijahua

Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 00:43

Još jedna burna na Bliskom istoku. Palestinske snage ispalile su na stotine raketa na Izrael, koji je uzvratio jakim vazdušnim napadima na Pojas Gaze. Mrtvi se broje na obe strane. Gradovi su u plamenu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.