UŽASNA SMRT: Ženu rastrgla četiri pitbula dok je džogirala (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 10.Maj.2013, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA SMRT: Ženu rastrgla četiri pitbula dok je džogirala (FOTO, VIDEO)

Šezdesettrogodišnja žena iz ruralnog predgrađa Los Anđelesa preminula je, nakon što su je dok je džogirala, napala četiri psa pitbula, javila je televizija Foks Njuz.

Prema rečima šerifa Džona Korine, druga žena koja je vozila u blizini gde se napad dogodio, videla je pse kako nasrću na žrtvu. Ona je pokušala da ih odvrati tako što je trubila, mešutim psi su i dalje besomučno grizli ženu koja se nalazila na zemlji.

Ona je tada pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << policiju, čiji je patrolni auto ubrzo pristigao i tada je zamenik šerifa koji se u njemu nalazio ispalio ceo šaržer u pravcu pasa koji su se razbežali.

Policija je nakon toga helikopterima pretražila mesto gde su psi viđeni, ali bez uspeha. Takođe su pregledane i okolne kuće, međutim ni to nije dalo rezultate. Iz jedne od kuća u Litlroku izvedeno je nekoliko pasa, za koje nije izvesno da li su učestvovali u napadu.

Portparol susedne opštine Palmdejl Džon Mlinar kaže da u ta mesta ljudi često dovode kućne ljubimce koje više ne žele da imaju i ostavljaju ih u ruralnim delovima gradića.

(Tanjug)

Foto:PrtSc

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.