Izvor: Blic, 18.Sep.2023, 00:04

UŽAS U SLAVONIJI Komšija seksualno zlostavljao dečaka (13) sa posebnim potrebama i terao ga da radi svakakve poslove: "Morao sam da zakopam mrtve životinje"

- Komšija me je terao da mu radim razne poslove – morao sam da zakopam prase i krmaču koja se uginula jer je ostavljena na suncu, zakopao sam teleće kosti, kao i ostatke ulovljenih životinja, morao sam da mešam i kuvam, iako ne znam da kuvam. Kad nisam hteo da kuvam, udarao me je bičem po nogama. Govorio mi je da je moja mama ku*** i da se j*** sa svima u selu. On je imao seks, a ja sam gledao. Tada me je pitao zašto nemam seks, i da moram da nađem devojčicu - deo je svedočenja 13-godišnjeg dečaka u sudskom postupku protiv komšije pedofila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.