UŽAS U RUSIJI: Prevrnuo se motorni čamac, troje dece se udavilo

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U RUSIJI: Prevrnuo se motorni čamac, troje dece se udavilo

Troje dece uzrasta od osam do 15 godina udavilo se nakon što se prevrnuo motorni čamac u reci Buzar u regionu Astrahan na jugu Rusije Troje dece uzrasta od osam do 15 godina udavilo se nakon što se prevrnuo motorni čamac u reci Buzar u regionu Astrahan na jugu Rusije, saopšila je danas regionalna služba za vanredne situacije."Brodić se prevrnuo 10 do 15 metara od obale reke. Na njemu je bilo devet osoba, među kojima sedmoro dece", navodi se u saopštenju, prenosi Tas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << s.Nakon tragedije uhapšen je muškarac koji je vozio brodić i protiv njega je pokrenut krivični postupak.Portparol te službe izjavio je i da je jedan od mogućih uzroka nesreće to što su deca ljuljala motorni čamac.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Drogiran vozio brodić pun dece, troje mrtvih

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018

Troje dece uzrasta od osam do 15 godina udavilo se nakon što se prevrnuo motorni čamac u reci Buzar u regionu Astrahan na jugu Rusije, saopšila je regionalna služba za vanredne situacije...Foto: YouTube/printscreen/GTRK LOTOS, Astrakhan, Russia, News ilustracija..  Vozač motornog čamca koji se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.