UŽAS U NJUJORKU U požaru stradalo sedmoro dece

Izvor: Blic, 21.Mar.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NJUJORKU U požaru stradalo sedmoro dece

Sedmoro dece je poginulo u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Bruklinu, saopštila je njujorška vatrogasna služba, a prenela agencija AP.

Just got on scene of deadly fire in #Midwood #Brooklyn that killed seven children just after midnight pic.twitter.com/feTGhYYvug

Kako prenose lokalni mediji, najmlađe stradalo dete ima pet godina, a najstarije 15.

U stanu se, u trenutku izbijanja požara, nalazila majka sa svojih osmoro dece.

Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jedino preživelo dete smešteni su u bolnicu, i oboje se nalaze u kritičnom stanju.

Očevici navode da je majka, nakon što je iskočila kroz prozor stana na trećem spratu koji je zahvatio požar, pozivala komšije u pomoć da izbave decu.

Portparol njujorške vatrogasne službe DŽim Long je rekao da su dve osobe povređene u požaru i da je njihovo stanje kritično.

Više od 100 vatrogasaca učestvovalo je u gašenju požara u aveniji Bedfrod, dodao je Long.

Za sada nema informacija o uzroku požara, a istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradalo sedmoro dece

Izvor: Akter, 21.Mar.2015

U požaru koji je izbio u jednoj zgradi u Bruklinu, u Njujorku, stradalo je sedmoro dece, a dve osobe su u kritičnom stanju, saopštila je policija, prenosi Asošijeted pres..Najmlađe dete imalo je pet, a najstarije 15 godina i veruje se da su svi članovi iste porodice, izjavio je predstavnik za štampu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.