UŽAS! Pretukla vršnjakinju u sali za fizičko VIDEO

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS! Pretukla vršnjakinju u sali za fizičko VIDEO

Devojčica je vršnjakinju udarila rukama i nogama u glavu, čupala je. UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ.

Foto: Screenshot/Youtube

Na društvenim mrežama se pojavio snimak ovog strašnog napada, a sve se odigralo u sali za fizičko i to naočigled još nekoliko dece. Sala je bila zaključana.

Plavokosa devojčica neprestano je vukla za kosu devojčicu koja je sedela na klupi, a onda su usledili udarci, i nogama I rukama.

Dokle više?! Šestak drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << polomio vilicu!

 Na snimku se čuje kako dve devojčice koje stoje pored mole plavokosu devojku da prekine, ali ih ona ignoriše i govori žrtvi: Ustani, ili će ti biti još gore.”

Drugovi naterali dečaka da skoči sa krova vrtića?!

Tada počinje još paničnije da viče “Ti j….a glupa kravo” i da je udara u lice i torzo .

Snimak incidenta koji se dogodio u škotskom gradu Aberdinšir je postavljen na društvenu mrežu Twiter, a retvitovan je više od 1.000 puta.

Pogledajte.

Upozoravamo na UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ:



Izvor: youtube

 --------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Pretukla vršnjakinju u sali za fizičko

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017

Devojčica je vršnjakinju udarila rukama i nogama u glavu, čupala je. UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ...Na društvenim mrežama se pojavio snimak ovog strašnog napada, a sve se odigralo u sali za fizičko i to naočigled još nekoliko dece. Sala je bila zaključana...Plavokosa devojčica neprestano je vukla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.