Izvor: Blic, 15.Jun.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA FLORIDI Aligator na plaži zgrabio i odvukao dvogodišnjeg dečaka, policija: Nema šanse da je živ

Američka policija traga za dvogodišnjim dečakom kojeg je na plaži hotela iz lanca "Dizni" u blizini grada Orlando na Floridi zgrabio i odvukao aligator, saopštile su danas lokalne vlasti.

Pic from scene of Disney's Grand Floridian where officials say gator pulled child into water https://t.co/VQIwUOUrBe pic.twitter.com/Hkc7QVTMej

Incident se dogodio tokom oko 9.20 po lokalnom vremenu na plaži hotela "Grand Floridijan", prenela je američka mreža Si-En-En.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu, i "hodali su po plićaku duž obale jezera kad je aligator napao dete", izjavio je šerif okruga Orinž Džeri Deming.

Dečakov otac je spazio kada je životinja zgrabila njegovog sina, pa je ušao u vodu kako bi ga spasio.

U vodu je ušla i dečakova majka.

Deming je potvrdio da otac nije uspeo da spase dečaka i da je odmah upozorio spasioca koji se nalazio u blizini.

Police are searching for a two-year-old who was dragged by an alligator in to water near a Disney resort in Florida pic.twitter.com/yPGWHTAtP5

Petočlana porodica, koju osim dvogodišnjaka čine roditelji i još dvoje dece, potiče iz Nebraske, rekao je Deming.

On je dodao da u poslednje vreme na tom području nije prijavljeno prisustvo nijednog aligatora.

Ekipa Si-En-Ena je na licu mesta uočila najmanje deset vozila hitnih službi, a plaža je blokirana i zabranjen je pristup građanima.

Deming je dodao da u poslednje vreme na tom području nije prijavljeno prisustvo aligatora.

I dalje traje potraga za dvogodišnjim dečakom kojeg je na plaži hotela iz lanca "Dizni" u blizini grada Orlando na Floridi zgrabio i odvukao aligator, ali policija navodi da su male šanse da će dečak biti pronađen živ, ukazuju danas predstavnici lokalne vlasti.

- Već je prošlo nekoliko sati i tužna realnost je da dečaka verovatno nećemo pronaći živog - izjavio je šerif okruga Orinž Džeri Demings.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO UŽASNI DETALJI DRAME U ORLANDU Otac čupao dečaka (2) iz ralja aligatora, male šanse da je živ

Izvor: Kurir, 15.Jun.2016

...Demings, šerif okruga Orindž, to je saopštio na pres konferenciji, prenosi Rojters.."U ovom trenutku znamo da je sada u toku akcija pronalaženja njegovog tela", dodao je on Demings je to saopštio 15 sati nakon što je aligator napao dečaka, podsetio je Rojters..Incident se dogodio sinoć tokom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.