Izvor: Blic, 07.Jan.2024, 21:24

UPALJEN CRVENI METEO-ALARM U Hrvatsku stižu sneg i udari ORKANSKOG VETRA od 170 km/h: Saobraćaj već u kolapsu

U delovima Hrvatske na snazi je crveni meteo-alarm zbog nižih temperatura, olujnog vetra i snega. Najteža situacija je u riječkoj regiji, u Kvarnerskom i Velebitskom kanalu zbog jake bure sa olujnim udarima, koja će najverovatnije jačati tokom noći, a kod Velebita se očekuju i orkanski udari do 170 kilometara na čas, prenosi HRT.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni meteo alarm u Hrvatskoj zbog snijega i olujnog vjetra

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2024

ZAGREB - U dijelovima Hrvatske na snazi je crveni meteo alarm zbog nižih temperatura, olujnog vjetra i snijega.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Snežna stihija zadala probleme: Zabranjen saobraćaj za teretnjake preko Debelog Brda i Tare

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 10:47

Sneg koji je padao tokom čitave noći na pojedinim delovima zapadne Srbije dostigao je visinu do čak 15 centimetara...Trenutno je na snazi zabrana saobraćaja za teretnjake preko prevoja Debelo Brdo, koji spaja Bajinu Baštu i Valjevo, kao i Tare..."Ekipe putara su radile celu noc, mi smo u 2. stepenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.