Izvor: Blic, 13.Avg.2022, 08:50

"ULICU DA TI DAJU, JUNAČE!" Ovo je muškarac za kog se tvrdi da je ubio monstruma sa Cetinja i sprečio dalji KRVAVI PIR (FOTO)

Društvene mreže su se usijale od sinoć od informacije da je Vuka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio, navodno, sugrađanin N.K.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DA TI DAJU ULICU, JUNAČE!" Za ovog muškarca tvrde da je ubio CETINJSKOG MONSTRUMA: "Spasio si komšije" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022

Društvene mreže su se usijale od sinoć od informacije da je Vuka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio, navodno, sugrađanin...Borilović je oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti...Na Instagram profilu pg_forass objavljena je fotografija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Za ovog čoveka kažu da je zaustavio ubicu sa Cetinja, traže da mu se dodeli ulica!

Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2022

Društvene mreže su se usijale od sinoć od informacije da je Vučka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio navodno sugrađanin N.K.. Borilović je oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti.. Na Instagram profilu pg_forass objavljena je fotografija...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.