Izvor: Blic, 29.Nov.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAO MU TOPA Crnogorac se posvađao sa komšijom zbog šaha, pa ZAPUCAO na njega

Crnogorska policija uhapsila je ovih dana pasioniranog ljubitelja šaha koji je, nakon svađe zbog šahovske figure, pokušao da ubije komšiju. Esko Erović (56) iz Osmanbegovog Sela kod Bijelog Polja, na severu Crne Gore, uhapšen je zbog pokušaja ubistva svog komšije Huseina Smakića (70), kojeg je optužio da mu je ukrao šahovsku figuru, preneo je u petak podgorički dnevnik Dan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOBNA PARTIJA ŠAHA U BIJELOM POLJU: Komšija ga optužio za krađu figure, on potegao pištolj

Izvor: Kurir, 29.Nov.2019

Esko Erović (56) iz Osmanbegovog Sela kod Bijelog Polja, na severu Crne Gore, uhapšen je zbog pokušaja ubistva svog suseda Huseina Smakića (70), kojeg je optužio da mu je ukrao šahovsku figuru.

Nastavak na Kurir...

Pucao u komšiju jer mu je ukrao "topa"

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2019, 14:49

Esko Erović (56) iz Osmanbegovog Sela kod Bijelog Polja, na severu Crne Gore, uhapšen je zbog pokušaja ubistva svog komšije Huseina Smakića (70), koga je optužio da mu je ukrao šahovsku figuru, objavio je podgorički dnevnik Dan..."Esko Erović je u sredu, oko 15 sati, pucao iz pištolja u pravcu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.