Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENA U LAŽI Muža milionera optužila za napad, a TUKLA SAMU SEBE (VIDEO)

Američki milioner Skot Mičel (45), koga je bivša verenica Meri Hant (29) optužila za fičko zlostavljanje, objavio je video-snimak na kome se vidi kako ona sama sebe udara po glavi.

Biznismen iz Floride optužio je Hantovu da je posle raskida ukrala nakit u vrednosti od 2,1 miliona dolara iz sefa u njegovoj vili, a ona tvrdi da ju je Mičel pre raskida veridbe pretukao, zbog čega je dobila podlive i masnice na oku.

- Sada imamo potpuno drugačije objašnjenje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zaradila masnicu na oku - rekao je Mičelov advokat za FOX 13.

- Nema dokaza da ju je ikada tukao. Ovaj video-snimak pokazuje da je sama sebe udarala u deo lica i glave na kome joj je, kako je tvrdila, on naneo povrede - dodao je on.

Mičelovi advokati su angažovali forenzičara FBI da prouči snimak.

Ranije ove godine, Mičel je podneo tužbu protiv bivše verenice i njenih roditelja Linde i Majkla Hanta.

On tvrdi da su joj pomogli da sakrije ukradeni nakit, uključujući i 99 ogrlica sa tri dijamanta, zlatno prstenje (147) i 172 dijamanta.

Hantova je u oktobru optužena za tešku krađu, a Mičel je tražio odštetu u vrednosti ukradenog nakita, kao i nadoknadu za pretprljenu štetu, ukupno četiri miliona dolara.

Skot Mičel je glavni izvršni direktor proizvodne kompanije “Simply Organic”, a bio je u vezi sa Meri Hant dve godine. On kaže da je pokrio sve njene troškove, uključujući i njenu hipoteku, dug na kreditnoj kartici, zdravstveno osiguranje, kao i da joj je dozvoljavao da vozi njegov “mercedes”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) MALO SE ZEZNULA: Prebila samu sebe i optužila verenika milionera, ali je čekalo iznenađenje!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2016

...Međutim, 45-godišnji milioner je kao dokaz svoje nevinosti sudu predao snimak na kojem se vidi kako njegova bivša nevesta udara sebe po licu i telu..Naime posle raskida, Hantova, inače bivši model, tužila je Mičela za nasilje Kao dokaz za to žena je pokazala mnogobrojne modrice po čitavom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.