UEFA izbacuje Real i Juventus na godinu dana?!

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2021, 12:24

UEFA izbacuje Real i Juventus na godinu dana?!

Evropska kuća fudbala sprema kazne za Real Madrid i Juventus. Ne stišava se bura ni posle ideje da 12 klubova oformi Evropsku Superligu, čak ni posle odluke da većina njih odustane, ali ne i Real Madrid i Juventus.   Pred odluku UEFA o kazni za "izdaju", koja bi trebalo u petak da bude doneta, Juventus i Real Madrid bi mogli da budu izbačeni iz Evrope na godinu dana.   Na tome insistiraju pojedini članovi Izvršnog odbora UEFA, a do saznanja je došao poznati italijanski novinar Tankredi Palmijeri.   Funkcioneri UEFA smatraju da bi takav udarac bio pravi odgovor za   To znači da bi Real Madrid ostao bez šanse...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUJ, PIKE, NE VAŽI: UEFA pomilovala osnivače Superlige Evrope

Izvor: Kurir, 23.Apr.2021

Uprkos tome što su pojedini članovi Izvršnog odbora UEFA zahtevali da se Real Madrid i Juventus izbace iz Evrope, jer su označeni kao predvodnici 12 timova koji žele da osnoju Supreligu Evrope, to se neće desiti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.