UBISTVO DEČAKA Telefon monstruma koji je zlostavljao i ubio malog Muhameda odao STRAVIČNE dokaze

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO DEČAKA Telefon monstruma koji je zlostavljao i ubio malog Muhameda odao STRAVIČNE dokaze

Iako je prvo negirao krivicu, Silvio S. iz Nemačke na kraju je priznao da je ubio četvorogodišnjeg Muhameda Januzija iz Bosne, kao i šestogodišnjeg Elijasa. Policijska istraga je trenutno u toku, a detektivi su uspeli da povrate fajlove iz njegovog telefona u kom su našli potencijalne dokaze.

Naime, u telefonu su pronađeni video snimci na kojima se vidi kako Silvio zlostavlja malog Muhameda, ali policija još nije objavila detalje.

Među fajlovima su pronađene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i fotografije druge dece, kao i malog Elijasa čije je ubistvo Silvio priznao.

Prilikom pretresa porodične kuće u kojoj je živeo Silvio sa roditeljima, u njegovom ormaru pronađena je dečija odeća, a DNK analiza će utvrditi da li nešto od toga pripada ubijenim dečacima.

Kako se klupko odmotavalo, Silvio se je osumnjičen i za nestanak petogodišnje Inge iz Saksonije-Anhalta, a od kada je priznao da je seksualno maltretirao i ubio dva dečaka, ovaj monstrum se brani ćutanjem.

Dečak Muhamed Januzi (4), poreklom iz BiH, otet je prvog oktobra u Berlinu.Telo dečaka policija je pronašla u prtljažniku automobila. Ubrzo potom uhapšen je ubica Silvio S, koji je odmah i priznao zločin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.