SAD: Šestogodišnji dečak ranio učiteljicu i hvalio se da je ubio

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 22:31

SAD: Šestogodišnji dečak ranio učiteljicu i hvalio se da je ubio

Ričmond -- Šestogodišnji dečak koji je ove godine iz vatrenog oružja ranio svoju učiteljicu u školi u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, hvalio se posle upucavanja.

Govorio je "ubio sam je", navedeno je u otpečaćenoj sudskoj dokumentaciji.

Nakon pucnjave dečak je razoružan, a potom je zavezan rekao da je ubio učiteljicu i dodao da je noć pred ranije "dobio mamin pištolj", prenosi Bi-Bi-Si.

Njegova učiteljica Abigejl Abi Zverner je preživela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ranije ove godine je podnela tužbu u kojoj zahteva odštetu od 40 miliona dolara, međutim tužilaštvo nije podiglo optužnici protiv njega.

Dečakova majka, Deža Tejlor, optužena je za krivično delo zanemarivanje deteta i prekršaj bezobzirnog ostavljanja napunjenog vatrenog oružja koje može da ugrozi dete.

Tejlorova je u junu optužena i za nezakonito korišćenje zabranjenih supstanci dok je bila u posedu vatrenog oružja, kao i za davanje lažne izjave prilikom kupovine vatrenog oružja.

Suđenje Tejlorovoj je zakazano za oktobar i ukoliko bude proglašena krivom, preti joj kazna zatvora u trajanju do 25 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šestogodišnji dječak ranio učiteljicu i hvalio se da ju je ubio

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2023

Šestogodišnji dječak koji je ove godine iz vatrenog oružja ranio svoju učiteljicu u školi u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, hvalio se poslije upucavanja govoreći "ubio sam je", navedeno je u otpečaćenoj sudskoj dokumentaciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.