UBIO DETE OD BATINA?

Izvor: Kurir, 11.Jan.2011, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO DETE OD BATINA?

BREGENC - Cela Evropa traga za „očuhom monstrumom„ Milosavom Miletićem (25)! On je osumnjičen da je u subotu uveče u austrijskom mestu Bregenc na smrt pretukao trogodišnjeg pastorka Kaina, piše austrijska štampa. Milosav je poslednji

BREGENC - Cela Evropa traga za „očuhom monstrumom„ Milosavom Miletićem (25)!

On je osumnjičen da je u subotu uveče u austrijskom mestu Bregenc na smrt pretukao trogodišnjeg pastorka Kaina, piše austrijska štampa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milosav je poslednji put viđen kako seda u plavu „hondu“ majke ubijenog dečaka, a pretpostavlja se da je pobegao u Švajcarsku, gde navodno ima prijatelje.

Milisav, koji ima srpsko državljanstvo, ali je odrastao u Austriji, pola godine je živeo sa Aleksandrom N. (25) u vanbračnoj zajednici. Bio je nezaposlen, a majka dva dečaka, trogodišnjeg Kaina i šestogodišnjaka kome policija ne otkriva ime, radila je kao konobarica.

U subotu 8. januara, oko četiri sata, otpratio je Aleksandru na posao. Oko 7.20 uveče Milosav je pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je „dete palo niz stepenice i da je prestalo da diše“. Lekari koji su došli na lice mesta zatekli su malog Kaina kako nepomično leži i mogli su samo da konstatuju smrt. Pozvana je i policija, ali je Milosav pobegao pre dolaska patrole i od tada mu se gubi svaki trag.

Majka i šestogodišnji dečak nalaze se u bolnici pod policijskom stražom, u slučaju da Milosav dođe i pokuša da ih napadne. Oni su u takvom šoku da policajci nisu bili u stanju da sa njima obave razgovor.

Miletić je osumnjičen da je maltretirao i tukao i starijeg dečaka, na čijem telu su pronađene stare modrice, a nije prezao da napadne i majku.

Milosav Miletić je odranije poznat austrijskoj policiji, zbog tuča u diskoteci i nasilničkog ponašanja.

(M. Ž. L.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.