Izvor: S media, 17.Mar.2013, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILA BLIZANCE ČIM IH JE RODILA: Začepila im usta da niko ne bi čuo plač i ugušila ih (VIDEO)

Lindsi Lov (26) iz Tennesija priznala je da je ubila svoje tek rođene blizance i da je trudnoću uspešno skrivala pred svima jer otac blizanaca nije bio njen verenik.

Porodila se tajno u domu svojih roditelja u septembru 2011. godine, nakon čega je deci rukom začepila usta da njeni roditelji ne bi čuli krikove i ugušila ih. Jednog od ubijenih dečaka njeni roditelji su našli dva dana nakon zločina i o svemu obavestili policiju.



Lindsi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se sada sudi za dva ubistva.
Policiji je priznala da je dečake rodila u kupatilu nakon čega ih je ugušila. Kada su došli na mesto događaja, policajci su u sobi pronašli krvave peškire, a ubrzo i telo drugog dečačića.

Od početka nameravala da ubije decu?

Na sudu je otkriveno kako pre porodjaja ni na koji način nije pokazivala da je trudna. Vikend pre porođaja čak je bila i deveruša na jednom venčanju na kojem je plesala i smejala se.

Na osnovu svega što su istražitelji otkrili, čini se da ona nije ni nameravala da ostavi svoju decu na životu. Nije kupila ništa što bi koristila nakon rođenja. I dok tužitelji odlučno tvrde da je samog početka znala što će napraviti nakon poroda, odbrana tvrdi da slučaj nije tako jednostavan.

- Lindsi je bila trudna, ali je odbijala to da prihvatiti. Njen um je odbacivao trudnoću - rekao je njen advokat i dodao da je shvatila šta se stvarno događa tek kada je u kupatilu počela da rađa blizance. Odbrana tvrdi da je žena na početku mislila da joj izlaze unutrašnji organi, a brane je i porodica, prijatelji i crkvena zajednica.

Ako je sud proglasi krivom, mogla bi se suočiti s doživotnom kaznom zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

ŠOKANTAN SNIMAK: Majka daje marihuanu dvogodišnjem detetu (VIDEO)

Tokom okupljanja sa prijateljima majka iz zabave dala svom dvogodišnjem sinu da puši marihuanu. Opširnije OVDE

(S media, 24sata.hr)

Foto: printscrn newscanel5.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

UBILA BLIZANCE ČIM IH JE RODILA: Začepila im usta da niko ne bi čuo plač i ugušila ih

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2013

Svoja dva sina ubila jer njihov otac nije bio njen verenik. Kad se porodila u kući, usta im začepila rukama da se ne čuje plač i ugušila ih.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.