UBIJEN MLADI BRAČNI PAR, policija je ovog muškarca HITNO UHAPSILA!

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN MLADI BRAČNI PAR, policija je ovog muškarca HITNO UHAPSILA!

Policija je tela pronašla na lokalnom groblju!

Pakistanska policija uhapsila je 10 osoba zbog ubistva Abdula Hadija (24) i Hasinu Bibi (19), koji su svojevoljno stupili u brak, bez odobrenja starijih rođaka.

Rusija: Preko 200 ljudi evakuisano zbog dojave o bombi

Zločin se dogodio prošle nedelje u lučkom gradu Karačiju, a ubijeni par venčao se početkom novembra. Za brutalno ubistvo osumnjičeni su rođaci.

Stravična eksplozija u Šangaju: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dve osobe stradale, 30 povređeno! (FOTO, VIDEO)

Po rečima policijskog zvaničnika, tela bračnog para su u nedelju pronađena na lokalnom groblju, a potom su uhapšeni mladoženjin otac i devetorica rođaka, dok je otac mlade pobegao.

Broj žrtava u bujičnim poplavama u Grčkoj porastao na 23

Uhapšeni su priznali da su, po naređenju plemenskog saveta "Džirge" (Jirga), noževima usmrtili mladi bračni par, zbog, kako je navedeno, nepoštovanja običaja etničke grupe Paštuna.

Mnogi roditelji u Pakistanu ugovaraju brakove svojoj deci protiv njihove volje. Godišnje u toj zemlji skoro 1.000 žena bude ubijeno u ime "odbrane časti" jer su se udale bez pristanka porodice ili su pokušale da pobegnu iz ugovorenog braka.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.