Izvor: Blic, 27.Okt.2023, 21:00

UBICA NIJE OČEKIVAO DA ĆE BITI ŽIV Pronađena poruka osumnjičenog za masakr u Mejnu

Američke vlasti su pronašle poruku osumnjičenog za pucnjavu u Luistonu, u saveznoj državi Mejn, koja ukazuje na to da Robert Kard nije očekivao da će biti živ kada poruka bude pronađena, objavio je danas CNN.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENA JEZIVA PORUKA MASOVNOG UBICE IZ MEJNA KOJA TOTALNO MENJA TOK ISTRAGE: Ubio 18 ljudi, ali jednu stvar nikako nije očekivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023

Poslednja poruka masovnog ubice otkriva da on nije planirao da preživi masakr...Vlasti su pronašle poruku osumnjičenog za pucnjavu u Mejnu, Roberta Karda, koja je ukazivala na to da nije očekivao da će biti živ kada bude otkrivena, što je na neki način ekvivalentno samoubilačkom pismu, rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.