Izvor: RuskaRec.ru, 05.Avg.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UAZ planira povećanje prodaje automobila u Kini

Uljanovski automobilski zavod (UAZ) uspešno je prošao reviziju proizvodnje od strane kineskog Centra za sertifikaciju kvaliteta. UAZ je inače počeo da prodaje automobile u Kini još prošle godine, ali u malim količinama. Sada rusko preduzeće očekuje da prođe proces sertifikacije četiri modela: „Patriot””, „Pikap”, „Hanter” i „Kombi”, i da poveća prodaju do nekoliko hiljada vozila godišnje, prenosi RIA Novosti.
Kako se navodi u saopštenju fabrike, u procesu >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << revizije u preduzeću je sprovedena detaljna provera proizvodnih procesa koji garantuju da proizvodi odgovoraju zahtevima kineske sertifikacije. Nije bilo nikakvih primedbi, ali Kinezi su izneli izvesne preporuke što se tiče usavršavanja procesa kontrole kvaliteta proizvoda. Sada je UAZ spreman da dobije odobrenje za tipove vozila, što otvara vrata izvozu automobila u Kinu bez ograničenja u količinama.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.