U sudaru dva autobusa u Rusiji poginule dve devojčice i dva učitelja

Izvor: Blic, 14.Maj.2012, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva autobusa u Rusiji poginule dve devojčice i dva učitelja

U sudaru dva autobusa na jugu Rusije danas su poginule dve devojčice i dva učitelja, koji su putovali na dečji festival umetnosti.

Portparol ministarstva zdravlja u Stavropoljskoj pokrajini Aleksandar Gončarov izjavio je da je u nesreći povređeno 15 dece i vozač autobusa i da su oni prebačeni u bolnicu.

Deca su uzrasta od devet do 15 godina, a četvoro dece je u kritičnom stanju. Autobus sa decom je otpozadi udario veći autobus tolikom jačinom da se prevrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sleteo sa puta.

Deca, članovi jedne plesne grupe, putovala su u Stavropolj na dečji festival umetnosti.

Ombudsman za dečja prava Pavel Astahov napisao je na tviteru da u autobusu nije bilo sigurnosnih pojaseva i da će i on sprovesti istragu nesreće.

Povezane vesti: U sudaru autobusa i automobila u Nigeriji poginulo 13 osoba Četiri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Kosovskoj Mitrovici Sudar autobusa i automobila na putu Sisak-Zagreb Vozilo SIPA-e izazvalo lančani sudar, povređene tri osobe U autobuskoj nesreći u Ekvadoru poginulo 14 ljudi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.