U saobraćajnoj nesreći u Turskoj povređeno 16 ukrajinskih turista

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u Turskoj povređeno 16 ukrajinskih turista

U saobraćajnoj nesreći na zapadu Turske povređeno je 16 ukrajinskih turista, izjavili su turski zvaničnici, čime su precizirali državljanstvo povređenih turista, za koje je ranije bilo navedeno da su Rusi.

Turska državna agencija Anadolija prethodno je javila da je 10 ruskih turista povređeno u nesreći.

Iz kancelarije guvernera zapadne provincije Mugle saopšteno je da je autobus koji je danas putovao iz popularnog turističkog mesta Bodruma do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << provincije Denizli, skliznuo sa puta vlažnog od kiše i prevrnuo se.

Turski vodič grupe takođe je povređen.

U saopšteju se navodi da nema kritično povređenh i da su svi zbrinuti u bolnica u Mugli.

Snimci privatne novinske agencija Dogan prikazuju beli prevrnuti autobus na krivudavom putu, i hitnu pomoć i policiju na mestu nesreće.

U nesreći u subotu kada se autobus prevrnuo u krivini u Mugli poginulo je 24 Turaka.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prevrnuo se minibus u Turskoj, povređeno 18 ljudi

Izvor: RTS, 19.Maj.2017, 00:03

U saobraćajnoj nesreći na zapadu Turske povređeno je 16 ukrajinskih turista, izjavili su turski zvaničnici, čime su precizirali državljanstvo povređenih turista, za koje je ranije bilo navedeno da su Rusi. Među povređenima su i dva turska državljana, prenosi "Hurijet". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.