U požaru u vozu u Indiji sedam mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u vozu u Indiji sedam mrtvih

NJU DELHI -

Sedam osoba, među kojima jedna žena iz Australije, poginulo je u požaru koji je izbio u noćnom vozu u istočnom delu Indije rano jutros, saopštili su zvaničnici.

Četiri žene istraživači iz Australije putovale su u budistički sveti grad Bod Gaja. Jedna od njih je poginula u požaru dok su preostale tri, koje su zadobile opekotine, prebačene u bolnicu, rekao je agenciji AFP jedan od direktora u železnici Sudhin Kumar.

"Sedam osoba je poginulo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a više od 12 je povređeno kada je vatra izbila u jednom klimatizovanom vagonu, a zatim se proširila na drugi vagon", rekao je Kumar i dodao da je jedna od povređenih Australijanki u kritičnom stanju.

Voz je išao iz Kolkate prema severnom gradu Dehradun kada je izbio požar u državi Džarkhand.

Policija je saopštila da se za sada ne zna uzrok požara, u kome je poginula i jedna četvorogodišnja devojčica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u vozu sedam mrtvih

Izvor: Blic, 22.Nov.2011

Nju Delhi - Sedam osoba, među kojima jedna žena iz Australije, poginulo je u požaru koji je izbio u noćnom vozu u istočnom delu Indije rano jutros, saopštili su zvaničnici...Četiri žene istraživači iz Australije putovale su u budistički sveti grad Bod Gaja...Jedna od njih je poginula u požaru...

Nastavak na Blic...

ZAPALIO SE VOZ U INDIJI, SEDMORO MRTVIH

Izvor: Kurir, 22.Nov.2011

NJU DELHI - Sedam osoba, među kojima jedna žena iz Australije, poginulo je u požaru koji je izbio u noćnom vozu u istočnom delu Indije rano jutros...Četiri žene istraživači iz Australije putovale su u budistički sveti grad Bod Gaja...Jedna od njih je poginula u požaru dok su preostale tri,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.