U potrazi za malom Medlin nađena vreća puna kostiju

Izvor: Blic, 15.Mar.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U potrazi za malom Medlin nađena vreća puna kostiju

Ronioci koji su pretraživali jezero tražeći telo devojčice Medlin Mekejn, koja je oteta prošle godine, pronašli su plastičnu vreću punu malih kostiju.



Policijski istražitelji sinoć su ispitivali sadržaj vreće pronađene u jezeru udaljenom samo 20 minuta vožnje od portugalskog turističkog naselja Praja da Luz gde je devojčica nestala.

Pretraživanje jezera pokrenuto je na inicijativu portugalskog advokata Markosa Araga Koreie, koji tvrdi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je od svog doušnika iz kriminalnog podzemlja dobio informaciju da je Medlin ubijena, a njeno telo bačeno u jezero samo 48 sati nakon otmice.

"Pronašli smo dve vreće, od kojih jedna sadrži male kosti. U ovom trenutku ne znamo da li se radi o ljudskim kostima, ali ako jesu ljudske onda su verovatno ruke deteta. Premalene su da bi bile kosti odrasle osobe", rekao je on.

On je dodao da ne može sa sigurnošću reći koliko kostiju je pronađeno jer ih još nisu prebrojali.

"Kosti su odmah predate portugalskim vlastima i privatnim detektivima koji rade za porodicu Mekejn", rekao je advokat, piše list "Dejli mejl".

Portparol porodice Mekejn je britanskim novinarima sinoć rekao kako od policije još nisu dobili nikakve konkretne informacije, te ne pridaju preveliku važnost ovom novom otkriću.

"Još ne znamo da li se radi o ljudskim kostima, mogle bi lako biti životinjske. Verujemo da je Medlin još živa", rekao je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.