U padu američkog vojnog aviona u Britaniji jedna osoba poginula

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U padu američkog vojnog aviona u Britaniji jedna osoba poginula

Avion F-18 srušio se danas u blizini američke vazduhoplovne baze u Lejkenhitu u Velikoj Britaniji, a poginula je jedna osoba, saopštila je britanska policija.

Ambasada SAD u Londonu saopštila je da je istraga o padu vojnog aviona u toku.

Kako je navedeno u saopštenju policije, avion je poleteo iz baze u Lejkenhitu i "veruje se da je jedna osoba bila ukrcana, a jedan smrtni slučaj je potvrđen".

Pre godinu dana, američki vojni avion F-15 srušio se na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << polje u blizini vazduhoplovne baze SAD u Velikoj Britaniji, a pilot nije zadobio ozbiljne povrede.

U januaru 2014. godine četiri pripadnika američkih vazdušnih snaga sa bazom u Lejkenhitu stradalo je kada se njihov helikopter srušio pošto je naleteo na jato gusaka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.