Izvor: RTS, 02.Nov.2020, 15:23

U okolini Moskve samostrelom ubijen ruski "kralj kobasica"

Prilikom pokušaja iznude, napadači su provalili u kuću ruskog biznismena Vladimira Marugova, poznatog kao "Kralj kobasica", u Moskvi i ubili ga samostrelom. Supruga je uspela da pobegne i pozove policiju.
Nekoliko napadača je ranije danas provalilo u saunu u kući ruskog biznismena i zarobilo njega i njegovu suprugu tražeći novac. Napadači su ubili biznismena samostrelom, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Marugovljeva supruga je uspela da pobegne napadačima i pozove policiju, ali je biznismen već bio mrtav kada su policajci stigli na mesto napada, saopštio je Komitet za istragu.
Iako ime ubijenog biznismena nije objavljeno u zvaničnom saopštenju, ruski mediji su objavili da je u pitanju Vladimir Marugov, vlasnik kompanija "Ozjorski kobasice" i "Carstvo mesa", koje se bave proizvodnjom kobasica.
Iz Komiteta za istragu je saopšteno da su napadači od Marugova zahtevali novac koji je čuvao kod kuće i da su pobegli automobilom. Istražitelji su pronašli samostrel kojim je Marugov ubijen, kao i automobil napadačâ.
Ubistvo se dogodilo u Istri, mestu zapadno od Moskve, koje je poznato po vikendicama imućnih Rusa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski oligarh ubijen samostrelom u pokušaju iznude novca

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2020

MOSKVA - Ruskog biznismena Vladimira Marugova, poznatijeg kao ''kralj kobasica'', danas su u njegovoj kući u blizini Moskve ubili nepoznati napadači, koji su od njega htjeli da iznude novac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.