U nesreći u rudniku u Kini 17 poginulih (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći u rudniku u Kini 17 poginulih (FOTO)

Najmanje 17 rudara je poginulo kada je lift, kojim su se prevozili u rudniku pao, izvestili su kineski mediji.

Nesreća se dogodila u rudniku Dongrong drugi rudnik u blizini grada Šuangjašana, u provinciji Heliongđiang na severoistoku Kine, u četvrtak, ali spasilačke ekipe nisu mogle da dođu do rudara sve do juče, kada su pronašli njihova tela, prenosi AFP.

17 workers, trapped in a coal mine in China since last week, have been found dead by rescuers, authorities >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << said. https://t.co/NWQn1OKe32

Policija je pritvorila dvojicu varilaca zbog navodnog ozbiljnog kršernja beznednosnih propisa, a menadžer rudnika je suspendovan, izveštava Sinhua.

17 killed in China coal mine accident, state media reports https://t.co/zBURh0DMTg

Kina je najveći svetski svetski proizvođač uglja, a nesreće u rudnicima se u toj zemlji dešavaju veoma često.

17 killed in China coal mine accident: State media https://t.co/kbxi337fdf pic.twitter.com/4GQWuaMsYP

Alarmantno upozorenje! SAD šalje borbene dronove u Južnu Koreju!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

U nesreći u rudniku u Kini 17 poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2017

PEKING - Najmanje 17 rudara je poginulo kada je lift, kojim su se prevozili u rudniku pao, izvjestili su kineski mediji...Nesreća se dogodila u rudniku Dongrong drugi rudnik u blizini grada Šuangjašana, u provinciji Heliongđiang na sjeveroistoku Kine, u četvrtak, ali spasilačke ekipe nisu mogle...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.