U kamionu 48 Iračana, vozač nema pojma

Izvor: Mondo, 31.Dec.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kamionu 48 Iračana, vozač nema pojma

Rumunski graničari pronašli su 48 iračkih državljanina na granici s Bugarskom u kamionu, koji je zvanično ovlašćen da prevozi kutije bugarske čokolade u Mađarsku.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Granična policija u luci Ðurđu na Dunavu saopštila je da je pronašla u kamionu u četvrtak uveče 22 muškarca, devet žena i 17 maloletnih lica, uključujući dete, nakon što je proverom kamiona otkriven visok nivo ugljen dioksida.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rumunske ganične policije navodi se da je kamionom upravljao muškarac iz Bugarske.

Migranti su policiji rekli da su želeli da dođu do Mađarske, preneo je AP.

Vozač je tvrdio da nije znao da se ljudi nalaze u kamionu.

Bugarska policije ispituje vožača i migrante.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rumunija: Migranti u kamionu koji prevozi čokolade

Izvor: B92, 31.Dec.2016

Rumunski graničari pronašli su 48 iračkih državljanina na granici s Bugarskom u kamionu zvanično ovlašćenom da prevozi kutije bugarske čokolade u Mađarsku...Granična policija u luci Đurđu na Dunavu saopštila je da je pronašla u kamionu u četvrtak uveče 22 muškarca, devet žena i 17 maloletnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.