Izvor: Vostok.rs, 25.Mar.2011, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U januaru-februaru rast unutrašnjeg bruto proizvoda u Rusiji iznosio 4,4%

25.03.2011. -

U januaru-februaru rast unutrašnjeg bruto proizvoda u Rusiji je izneo 4,4%. Ovo je saopštila ministar za ekonomski razvoj Elvira Nabiulina. Po njenim rečima, unutrašnji bruto proizvod je skočio na račun uvećanja proizvodnje električne energije, gasa, poboljšanja situacije u sferi trgovine i poljoprivrede. Ministarstvo za ekonomski razvoj takođe ističe usporavanje iflacije u martu na nivou od 0,6%.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Februarski rast BDP-a Rusije

Izvor: B92, 25.Mar.2011

Moskva -- Rusija je u februaru povećala bruto domaći proizvod očišćen od sezonskih uticaja za 0,2 odsto, dok je na godišnjem nivou ostvareno povećanje od 4,4 procenta...Ruska ministarka za ekonomski razvoj Elvira Nabiulina kaže da je u prva dva ovogodišnja meseca rast BDP Rusije na godišnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.