Izvor: Blic, 10.Feb.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva napada u Avganistanu poginule najmanje tri osobe

Najmanje tri osobe su poginule, a šest je povređeno u eksplozijama u dva okruga avganistanske pokrajine Nangarhar, saopštili su zvaničnici.

Portparol pokrajinskog guvernera Ataulah Hogjani izjavio je da se jedna eksplozija dogodila u okrugu Bati Kot, tokom prijateljske kriket utakmice i da su tom prilikom poginula trojica igrača, dok su dva gledaoca ranjena.

Član pokrajinskog veća Zabiulah Zemaraj rekao je da se druga eksplozija dogodila u okrugu Hogjani i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ranjene četiri osobe, preneo je AP.

Za napad još nijedna grupa nije preuzela odgovornost, ali je poznato da su talibani i militanti povezani sa Islamskom državom i dalje aktivni u ovoj avganistanskoj pokrajini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.