U direktnom sudaru u Kambodži 16 poginulih

Izvor: Blic, 19.Maj.2015, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U direktnom sudaru u Kambodži 16 poginulih

Najmanje 16 radnika tekstilne industrije je poginulo, a više desetina povređeno danas u direktnom sudaru kombija i autobusa na istoku Kambodže, saopštile su lokalne vlasti.

Kombi je prevozio više od 30 radnika do njihove fabrike tekstila u istočnoj kambodžanskoj provinciji Svaj Rieng, u blizini granice sa Vijetnamom, dok su se u autobusu nalazili turisti iz Vijetnama i drugi putnici, prenela je agencija AP.

Autobus je povećao brzinu da bi pretekao jedan automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad se direktno sudario sa kombijem, u kojem je poginulo 16 ljudi, dok u autobusu niko nije ni povređen.

Tekstilna industrija je najveći izvozni sektor Kambodže i zapošljava oko 700.000 ljudi u više od 700 fabrika odeće i obuće. U toj zemlji su veoma česte saobraćajne nesreće, u kojima je samo prošle godine poginulo više od 2.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru u Kambodži poginulo 16 radnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2015

Najmanje 16 tekstilnih radnika je stradalo, a oko 15 je ; povredjeno danas u Kambodži, u sudaru kombija i autobusa...Više od 30 radnika je kombijem krenulo u fabriku gde rade, a u autobusu su bili turisti iz Vijetnama, medju kojima niko nije povredjen...Do nesreće u provinciji Saj Rijeng, u blizini...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U sudaru kombija i autobusa 16 poginulih

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2015

Najmanje 16 radnika tekstilne industrije je poginulo, a više desetina povređeno danas u direktnom sudaru kombija i autobusa na istoku Kambodže, saopštile su lokalne vlasti...Kombi je prevozio više od 30 radnika do njihove fabrike tekstila u istočnoj kambodžanskoj provinciji Svaj Rieng, u blizini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.