U bombaškom napadu u Avganistanu ubijeni tužilac i telohranitelj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Mar.2021, 16:19

U bombaškom napadu u Avganistanu ubijeni tužilac i telohranitelj

Avganistanski tužilac i njegov telohranitelj poginuli su u subotu, 6. marta, u bombaškom napadu, a osam osoba je ranjeno, potvrdio je zvaničnik provincije Helmand, navodi agencija Asošijejted pres (AP). Sajed Mahmud Aka bio je na putu do svoje kancelarije u južnom gradu Laškargahu kada je napadač automobilom punim eksploziva uleteo u konvoj tužioca, naveo je zvaničnik. Niko još nije preuzeo odgovornost za napad. U Avganistanu je nasilje u porastu iako su predstavnici talibana i vlade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ATENTAT U AVGANISTANU Bombaš samoubica automobilom punim eksploziva uleteo u konvoj glavnog tužioca

Izvor: Blic, 06.Mar.2021

U jeku porasta nasilja u ratom razorenom Avganistanu, danas je bombaš samoubica automobilom izvršio atentat na glavnog tužioca državne uprave za obaveštajne poslove Sajeda Mahmuda Agu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.