U bolnicama Zlatiborskog okruga ponovo ispod 200 obolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 10:42

U bolnicama Zlatiborskog okruga ponovo ispod 200 obolelih

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovano je 199 pacijenata kod kojih je potvrđen kovid-19.

U toku jučerašnjeg dana u bolnicama Zlatiborskog okruga bilo je 17 više hospitalizovanih i 12 više sa potvrđenim kovidom.

U poslednja 24 sata u tim bolnicama pregledano je 847 ljudi, ostvareno 25 prijem i 31 otpust, navodi se u saopštenju Zdravstvenog centra Užice.

U užičkoj bolnici hospitalizovan je 31 pacijent, od kojih je 25 obolelo od kovida-19, dok je 83 u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu.

U pribojskoj bolnici je 45 kovid pacijenata, a u izdvojenim odeljenjima u Požegi i Novoj Varoši 43 i troje pozitivnih na kovid-19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam pacijenata sa teškom kliničkom slikom u Zlatiborskom okrugu

Izvor: SandzakPress.net, 11.Maj.2021

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Užice/Požega – Tokom proteklog dana u kovid ambulantama užičkog Zdravstvenog centra pregledano je 847 pacijenata. U bolnicu je primljeno 25, otpušteno 31, dok je na terapiji u dnevnoj bolnici 40. Ukupno hospitalizovanih u stacionarima i bolnicama u Užicu, Priboju,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.