U Zvečanu skup podrške uhapšenima, zatraženo da se uključi međunarodna zajednica

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2023, 12:57

U Zvečanu skup podrške uhapšenima, zatraženo da se uključi međunarodna zajednica

U Zvečanu je održan skup podrške uhapšenima Radošu Petroviću i Dušanu Obrenoviću, koji se u pritvoru nalaze od 29. maja, kada je došlo do sukoba demonstranata i KFOR-a u Zvečanu. Na skup 13. juna je pozvalo Udruženje roditelje "Podrži me" koje okuplja roditelje dece i mladih sa poteškoćama u razvoju. Sestra Dušana Obrenovića Selma Muratović rekla je da je njen brat "otet dok je mirno sedeo na zemlji i protestovao protiv nepravde i sile". Ona je rekla da je kada ga je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zvečan: Skup podrške zbog uhapšenih Petrovića i Obrenovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2023

U Zvečanu je danas održan skup podrške Dušanu Obrenoviću i Radošu Petroviću koji se od 29. maja nalaze u pritovoru u Gnjilanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.