U VELIKOJ AKCIJI UHAPŠEN SIN UBIJENOG KRIMINALCA IZ DEVEDESETIH: Otkrivamo ko je Damjan Roganović, pripadnik kavačkog klana (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Nov.2022, 22:19

U VELIKOJ AKCIJI UHAPŠEN SIN UBIJENOG KRIMINALCA IZ DEVEDESETIH: Otkrivamo ko je Damjan Roganović, pripadnik kavačkog klana (FOTO)

Damjan Roganović, koji je zbog šverca 115 kilograma kokaina uhapšen u Holandiji, naslednik je likvidiranog člana grupe "Amerika"

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASLEDNIK LIKVIDIRANOG ČLANA GRUPE "AMERIKA" Ko je Damjan Roganović, pripadnik kavačkog klana uhapšen u Holandiji

Izvor: Blic, 28.Nov.2022

Damjan Roganović, koji je uhapšen u Holandiji kao pripadnik kavačkog klana, a u sklopu velike međunarodne akcije u kojoj je zaplenjeno 115 kilogram kokaina vrednog 11 miliona evra, sin je Milana Roganovića, zvanog Rogo, koji je ubijen 7. juna 1997. ispred kafića "Fan" na Senjaku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.