U Španiji razbijen lanac eksploatatora Ukrajinaca koji su pobegli od rata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jan.2023, 17:40

U Španiji razbijen lanac eksploatatora Ukrajinaca koji su pobegli od rata

Španska policija saopštila je 22. januara da je razbila kriminalni lanac koji je upravljao s tri ilegalne fabrike duvana u kojima su Ukrajinci koji su pobegli u Španiju posle ruske invazije radili "nagurani" u improvizovane jedinice za smeštaj. Banda je optužena za šverc "velikih količina" duvana od kojeg je pravila cigarete falsifikovanih marki koje se prodaju širom Španije, kao i u susednim zemljama, objasnila je Civilna garda u saopštenju. U Španiji je uhapšeno 27...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U srcu Evrope otkrivene"fabrike" za IZRABLJIVANJE UKRAJINACA: Pobegli od rata, pa doživeli HOROR (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Jan.2023, 13:37

Španska policija otkrila je organizaciju koja je vodila tri ilegalne fabrike duvana u kojima su bili zaposleni izbegli Ukrajinci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.