U Sloveniji novih 16 slučajeva

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 11:04

U Sloveniji novih 16 slučajeva

Ljubljana -- U poslednja 24 sata u Sloveniji je potvrđeno 16 novih slučajeva virusa Kovid-19, uključujući sedam slučajeva iz doma za negu starih lica u Vipavi.

U domu je od koronavirusa obolelo devet korisnika i sedam članova osoblja, prenosi STA.

Hospitalizovane su još četiri osobe, čime je broj obolelih osoba u bolnicama porastao na 11, a kako se navodi, nijedan pacijent nije na odeljenju intenzivne nege.

Kako se navodi u Domu u Vipavi i danas će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se obaviti testiranje i to 40 korosnika i 12 članova osoblja, dok će još 20 koroisnika biti testirano najkasnije do sutra.

Za sada nije poznato ko je uneo virus u Dom.

Od početka izbijanja epidemije u Sloveniji je obolelo 1.716 osoba, dok je preminulo 111.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Sloveniji novih 16 slučajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2020

LJUBLJANA - U posljednja 24 sata u Sloveniji je potvrđeno 16 novih slučajeva virusa kovid-19, uključujući sedam slučajeva iz doma za njegu starih lica u Vipavi, saopštila je danas slovenačka vlada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.